Conducerea CJ Prahova vrea să construiască un nou Spital Județean de Urgență

Conducerea CJ Prahova vrea să construiască un nou Spital Județean de Urgență

Un nou Spital Județean de Urgență în Ploiești! Acesta este unul dintre proiectele majore la care lucrează în prezent conducerea Consiliului Județean Prahova.
Potrivit vicepreședintelui CJ Prahova, Dumitru Tudone, în prezent s-a identificat o posibilă zonă în care unitate medicală spitalicească să poată fi construită și se caută sursele de finanțare.


” Domnul președinte Iulian Dumitrescu are ca obiectiv să rezolve tot ce înseamnă asistență medicală în județul Prahova, chiar și prin identificarea unei soluții pentru construirea unui spital județean de la zero. În prezent analizăm identificarea sumelor necesare pentru acest proiect major. În paralel vrem să asigurăm și sumele necesare pentru asigurarea unei normalități și desfășurarea unui act medical în condiții umane la nivelul infrastructurii medicale existente. Suntem în analiză chiar de eficientizare a Spitalului de Obstetrică și Ginecologie Ploiești, unde am observat că pierderile sunt foarte mari. Vom continua procedurile pentru modificarea acestui spital, astfel încât să devină secție externă a Spitalului Județean de Urgență Ploiești pentru a putea eficientiza la maxim și diminua pierderile”, ne-a declarat Dumitru Tudone, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova.


În altă ordine de idei, vă reamintim faptul că primarul Andrei Volosevici a anunțat faptul că anul acesta vor începe lucrările la Spitalul Municipal de Urgență Ploiești (mai multe amănunte aici).