Când estimează conducerea Primăria Ploiești că vom avea din nou marcaje rutiere pe străzile din oraș

Când estimează conducerea Primăria Ploiești că vom avea din nou marcaje rutiere pe străzile din oraș

Primăria Ploiești a lansat procedura de selecţie pentru găsirea unui nou operator căruia să-i concesioneze serviciile legate de executarea marcajelor rutiere, realizarea  trecerilor pentru pietoni, montarea de panouri rutiere, dar  și a celorlalte activități care țin de siguranța în trafic.

Potrivit viceprimarului Daniel Nicodim, autorităţile estimează că în aproximativ o lună de zile ar putea să fie semnat noul contract.

"S-a demarat o procedură de achiziţie pentru realizarea marcajelor rutiere. Dacă merge totul normal, într-un termen de o lună sperăm să avem contractul semnat", a susținut, marți, viceprimarul municipiului Ploieşti, Daniel Nicodim.

Vă reamintim faptul că, măsura vine în contextul în care Consiliul Local Ploieşti a decis la sfârșitul lunii ianuarie să scoată aceste activităţi din lista obiectelor de activitate ale Serviciului de Gospodărire Urbană Ploiești, La acea dată, autorităţile locare au reproşat societății faptul că nu a mai onorat comenzile date de primărie, existând întârzieri chiar și de aproximativ 300 de zile.