Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: Sănătatea prahovenilor rămâne principala mea prioritate și voi continua finanțarea achiziției de echipamente și noi dotări pentru spitalele aflate în administrarea CJ

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: Sănătatea prahovenilor rămâne principala mea prioritate și voi continua finanțarea achiziției de echipamente și noi dotări pentru spitalele aflate în administrarea CJ

O nouă tranșă de aparatură medicală de ultimă generație achiziționată de Consiliul Județean, cu fonduri de la Ministerul Sănătății a început să ajungă la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Aceasta este destinată secțiilor ATI Cardiologie, Nefrologie și Interne II.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, de altfel și președintele PSD Prahova, pe toată perioada mandatului său, sănătatea prahovenilor rămâne principala sa prioritate și va continua finanțarea achiziției de echipamente și noi dotări pentru spitalele aflate în administrarea Consiliului Județean Prahova.

”Dotarea Spitalului Județean de Urgență Ploiești cu aparatură medicală performantă continuă!

Săptămâna aceasta, la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, au fost livrate 3 stații cu 2 injectomate și 2 infusomate. Acestea au fost repartizate pe secțiile ATI Cardiologie, Nefrologie și Interne II ale Spitalului Județean de Urgență Ploiești, fiind achiziționate cu fondurile alocate de Ministerul Sănătății, sub conducerea Sorinei Pintea.

Sistemul Injectomat + Infusomat poate fi utilizat de asistentul medical la recomandarea medicului atât în tratamentul adulților, cât și al copiilor, principalii beneficiari fiind bolnavii cardiaci, diabetici sau antiaritmici. Principalul beneficiu al acestui sistem este faptul că se folosește pentru administrarea unei concentrații constante a unui medicament atunci când este necesară administrarea continuă a acestuia.

 

Pe toată perioada mandatului meu, sănătatea prahovenilor rămâne principala mea prioritate și voi continua finanțarea achiziției de echipamente și noi dotări pentru spitalele aflate în administrarea Consiliului Județean Prahova”, a scris  Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, pe pagina personală de Facebook.