Au fost date în folosință primele locuințe din noile blocuri de pe strada Libertății

Au fost date în folosință primele locuințe din noile blocuri de pe strada Libertății

Primele locuințe sociale din blocurile construite pe strada Libertății din Ploiești au fost date în folosință. 

Miercuri, au fost semnate primele 14 contracte de închiriere a noilor locuințe, iar beneficiarii se pot muta în casă nouă.  În perioada următoare se vor semna şi celelalte contracte de închiriere.

”Primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, informează comunitatea locală că astăzi, 13 ianuarie 2021, au fost date în folosinţă primele 14 locuinţe din noile blocuri construite în Cartierul Libertăţii Ansamblul 9 Mai.
La sediul municipalităţii ploieştene s-au semnat 14 contracte de închiriere pentru noile locuinţe din cartierul Libertăţii, iar ploieştenii respectivi se vor putea muta, cât de curând, în noile case. În perioada următoare se vor semna şi celelalte contracte de închiriere.
Reamintim că noile locuinţe, situate în strada Libertății nr. 3, sunt repartizate către persoanele îndreptăţite prevăzute la art.1 alin.3 din O.U.G. nr.74/2007 privind asigurarea fondului de locuinţe sociale destinate chiriaşilor evacuaţi sau care urmează a fi evacuaţi din locuinţele retrocedate foştilor proprietari, în funcție de ordinea de prioritate, stabilită potrivit hotărârilor emise de Consiliul Local Ploieşti, cu respectarea legii.
Menţionăm că, în cadrul investiţiei respective, au fost realizate 6 blocuri (S+P+3E+M), perioada de garanţie a lucrărilor fiind de 5 ani. Fiecare bloc include 20 de unităţi locative, după cum urmează: 9 cu o cameră, 9 cu câte două camere şi 2 cu câte trei camere”, se arată scris pe pagina de Facebook a Primăriei Ploiești
 
 

Valoarea finală a lucrărilor executate este de peste 12 milioane de lei fară TVA.