Activitatea CSM Ploiești, analizată la sânge de viceprimarul Ganea. Au fost convocați în ședință şefii de secţie, împreună cu directorii instituţiei

Activitatea CSM Ploiești, analizată la sânge de viceprimarul Ganea. Au fost convocați în ședință şefii de secţie, împreună cu directorii instituţiei

Viceprimarul Cristian Ganea i-a convocat marți pe toţi şefii de secţie, împreună cu directorii instituţiei, pentru a analiza la sânge toate problemele apărute la CSM Ploiești.

Astfel, după câteva ore de discuţii, timp în care şefii de secţie au prezentat problemele cu care se confruntă, Cristian Ganea a dispus ca toţi antrenorii şi sportivii să beneficieze de noi contracte, valabile până la finalul anului 2019. Asta după cevechile contracte au expirat la finalul lunii iunie 2019.

Un alt  subiect dezbătut în cadrul ședinței a fost faptul că în cadrul secţiilor sportive de la CSM Ploieşti se fac diferenţe.Concret, unii sportivi merg în cantonamente şi au parte de şedinţe speciale de pregătiri, iar alţii nici măcar nu visează la aşa ceva.

Astfel, viceprimarul Cristian Ganea a solicitat conducerii CSM Ploiești ca să nu mai existe diferențe, ori  toţi sportivii să aibă parte de cantonamente, ori acestea să nu fie organizate pentru nicio secţie.


Edilul a ascultat păsul celor de la Secţia Înot, care au solicitat ca bazinul Vega să nu fie închis până la contruirea noului bazin de înot. Ganea a fost de acord cu această propunere, mai ales că astfel se evită cheltuirea nejustificată de bani din bugetul CSM pentru închirierea unor bazine particulare.

  
Probleme sunt şi la secţia patinaj viteză, iar viceprimarul a solicitat să fie identificată o soluţie pentru recuperarea Patinoarului Olimpia.

Totodată, în cadrul ședinței s-a decis ca secţia Handbal masculin să fie înscrisă doar într-o singură competiție națională pentru a nu obosi nejustificat sportivii şi a nu fi obţinute perfomanţe.

Deciziile lui Cristian Ganea vor fi supuse aprobării Comitetului de Coordonare a CSM Ploieşti.