Ploieștiul poate intra în Cartea Recordurilor! Strada Elena Doamna va fi, din nou, reabilitată

Ploieștiul poate intra în Cartea Recordurilor! Strada Elena Doamna va fi, din nou, reabilitată

Ploieștiul poate intra ușor în Cartea Recordurilor la capitolul reparații străzi în bătaie de joc! Iar un exemplu cât se poate de clar este strada Elena Doamna!

După ce două rânduri de lucrări de amploare derulate anul trecut au fost făcute în batjocură, strada respectivă va fi, din nou, reabilitată!

Astfel, Primăria Ploieşti anunţă că de miercuri va începe o nouă serie de lucrări de reparaţii pe această arteră de circulaţie.

 

“Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Tehnic – Investiții,  informează cetățenii că, începând de miercuri, 13 martie a.c., se vor executa lucrări de reparații pe strada Elena Doamna. Lucrările vor fi executate de S.C. DELTA ACM’ 93 SA în baza contractului având ca obiect «Delegarea gestiunii serviciului de construire, modernizare, reparare și întreținere rețele stradale, lucrări de artă, parcări (cu excepția celor aflate în administrarea altor entități) aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Ploiești, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban»”, se arată într-un comunicat de presă transmis marţi de Primăria Ploieşti.