Primarul Dobre vs consilierul Botez! Reacție la acuzele că s-au făcut discuții “pe sub masă” pentru preluarea serviciului de termoficare

Primarul Adrian Dobre a reacționat în urma acuzațiilor consilierului local PSD George Botez, care a afirmat, la ultima ședință a Consiliului Local Ploiești, că s-au făcut discuții “pe sub masă” pentru preluarea serviciului de termoficare.

Contractul cu Veolia Energie expiră anul viitor, în aprilie, iar tensiunile sunt în toi la Ploiești.

La ultima ședință a Consiliului Local, președintele de ședință, consilierul local PSD George Botez, a spus că sunt informații conform cărora “s-au făcut discuții pe sub masă, s-au stabilit detalii cu un alt operator, ceea ce este ilegal”.

Primarul Adrian Dobre nu a rămas dator. Dobre a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că nu-l mai miră nimic din ceea ce spune Botez.

Primarul a făcut și un anunț privind strategia pentru termoficare. A fost comandat un studiu de oportunitate care să analizeze două variante. Externalizarea serviciului, ca până acum, sau organizarea unei societăți împreună cu Consiliul Județean, care să gestioneze serviciul.