Primarul Dobre, despre discuţiile purtate cu Mădălin Mihailovici pe tema contractului de termoficare: Nu voi accepta niciodată o majorare substanţială a preţului la termie

În cadrul întâlnirii săptămânale pe care primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, o are cu presa locală, edilul a vorbit pe  temă discuțiilor purtate cu Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, în ceea ce privește contractul de furnizare a apei calde și căldurii.

Dobre a susținut că așteaptă un răspuns în scris de la reprezentanții Grupului Veolia în ceea ce privește rezilierea respectivului contract . Acesta a ținut să precizeze că nu poate accepta tarifele solicitate de societatea de termie, acestea fiind unele care nu pot fi suportate de ploieșteni.

“Așteptăm un punct de vedere oficial în acest sens. Cert este că nu voi accepta niciodată o majorare substanțială a prețului la termie. Sumele pe care dânșii le-au avansat sunt dincolo de orice nivel de acceptabilitate. Vorbim aici de posibilitatea ploieștenilor de a-și plăti facturile pe timp de iarnă”, a declarat  Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești.

Totodată, Dobre a declarat că, în cazul în care Veolia Energie va rezilia contractul cu Primăria Ploiești, în perioada sezonului rece,  persoanele racordate la sistemul de termoficare nu vor fi afectate în niciun fel.

CITEȘTE ȘI:

Mădălin Mihailovici a anunţat retragerea de la Ploieşti a uneia dintre societăţile Grupului Veolia

Declarația integrală a primarului Dobre o puteți urmări în materialele video de mai jos.