Primarul Adrian Dobre: Până la sfârşitul anului va trebui să vină primul lot de autobuze

Ploieștenii mai au foarte puțin de așteptat până vor circula cu noile mijloace de transport în comun! Anunţul a fost făcut marţi de primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, în cadrul întâlnirii săptămânale pe care acesta o are cu reprezentanții mass-mediei.

Conform edilului, în acest moment se aşteaptă primirea documentaţiei integrale de la CNSC, urmând ca în cel mai scurt timp, în parcul auto al societății Transport Călători Express să ajungă 10-11 autobuze diesel, din totalul de 50 scoase la licitaţie.

“Aşteptăm şi fundamentarea acestei decizii. Apoi va trebui să vedem şi dacă va mai exista o contestaţie şi la Curtea de Apel. Dacă nu va exista, vom încheia contractul şi până la sfârşitul anului va trebui să vină primul lot de autobuze”, a afirmat marţi primarul Ploieştiului. Contractul va viza aducerea în Ploieşti a 50 de autobuze diesel noi, într-o perioadă totală de 24 de luni. Primul lot va sosi în acest an, a declarat primarul Dobre.

Vă reamintim faptul că în contract este prevăzut ca la Ploieşti să fie aduse 50 de autobuze diesel noi, într-o perioadă totală de 24 de luni.