SC DELTA ACM’ 93 SA, societatea care deţine monopol pe repararea şi întreţinerea străzilor din Ploieşti, amendată pe banda rulantă de autorităţi

Societatea care deține monopol pe repararea și întreținerea străzilor din Ploiești a fost amendată pe banda rulantă de autorități! SC DELTA ACM’ 93 SA, societatea care are în administrare drumurile din Ploiești și care este responsabilă cu repararea și întreținerea acestora, a primit peste 50 de sancțiuni pentru că nu a respectat cerințele cu privire la semnalizare, la modul în care sunt executate lucrările și la modul în care sunt protejate mașinile și persoanele care se află în zonele unde se efectuează lucrări.

Conform primarului Adrian Dobre, amenzile au fost date în urma solicitărilor pe care le-a făcut către Poliția Locală Ploiești și către Poliția Națională.

”În ceea ce privește modul în care se realizează reparația drumurilor, am constatat numeroase nereguli de către operatorul economic care are în administrare drumurile, drept pentru care am solicitat prezența factorilor care verifică modul în care sunt respectate cerințele cu privire la semnalizare, la modul în care sunt executate lucrările și la modul în care sunt protejate mașinile și persoanele care se află în zonele unde se efectuează lucrări. În urma solicitării făcute către Poliția Locală și Poliția Națională, aceștia au intervenit. Spre exemplu, de la începutul anului și până în luna mai, Poliția Locala a aplicat 42 de sancțiuni, iar Poliția Națională un număr de 12 sancțiuni” , a declarat primarul Adrian Dobre.

Conform edilului, cele 42 de sancțiuni aplicate de către reprezentanții Poliției Locale Ploiești au fost acordate pentru nesemnalizarea corespunzătoare, pentru nerefacerea anumitor porțiuni de drum în termenul în care trebuia, fiind vorba de lucruri care țin de disciplina în construcții și de semnalizare, valoare amenzilor fiind de 75.500 lei.