Râul Dâmbu a fost igienizat! Viceprimarul Ganea:Ploieștenii au dreptul să trăiască într-un oraș curat

Viceprimarul Cristian Ganea a luat atitudine după ce joi, în urma unei vizite de lucru, a observat că zona pârâului Dâmbu s-a transformat într-o adevărată rampă de gunoi.

De vină sunt ploieștenii care în loc să folosească tomberonul, depozitează toată mizeria direct pe domeniul public. Totodată, nu doar lipsa de civilizație este cauza aparițiilor munților de gunoaie din zonă, ci și faptul că mulți dintre ploieștenii care locuiesc în apropiere, nu au contracte de salubritate cu Rosal. Drept urmare, pentru că lucrurile trebui să se schimbe, viceprimarul Cristian Ganea i-a chemat de urgență pe reprezentanții RASP, Rosal, pe cei ai Poliției Locale Ploiești pentru a curăța zona, dar și pentru a monitoriza și amenda pe cei certați cu bunul simț. 

Edilul a verificat vineri cum s-a desfăşurat acţiunea de igienizare a albiei râului Dâmbu.

„Continuăm lupta pentru curățenia Ploieștiului! Mi-am propus ca râul Dâmbu să redevină un loc curat, și nu o groapă de gunoi improvizată a acestui oraș. Împreună cu reprezentanții RASP am verificat modul în care se desfășoară igienizarea albiei râului. Ploieștenii au dreptul să trăiască într-un oraș curat!”, a scris pe Facebook Cristian Ganea.