Viceprimarul Pană cere sprijinul Guvernului pentru demararea lucrărilor la Platoul Halelor Centrale din Ploieşti | VIDEO

Conducera Primăriei Ploiești a făcut noi pași pentru demararea lucrărilor la Platoul Halelor Centrale din Ploiești! Drept urmare, în cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Local Ploiești, care va avea loc luni, se va dezbate un proiect de HCL prin care se dorește să se ceară sprijinul Guvernului României în ceea ce privește emiterea unei Hotărâri pentru ca  Piața Centrală să fie declarată ca fiind de utilitate publică. 

Inițiativa aparține viceprimarului George Pană, acesta considerând că ar fi cea mai rapidă soluție pentru a debloca situația juridică a Platoului Halelor Centrale astfel încât lucrările să înceapă în cel mai scurt timp.

Vă reamintim faptul că în acest moment proiectul de reconstrucție a Platoului Halelor Centrale este blocat din cauza unui comerciant care are în concesiune o bucată de teren din interiorul pieței și care nu vrea să se mute.

Reconstrucția Platoului Halelor Centrale este necesară după ce Inspectoratul De Stat în Construcții a încadrat Piaţa Centrală în clasa de rism seismic I.