S-a decis! Ce se întâmplă cu gratuitatea pe mijloacele de transport în comun la Ploieşti VIDEO

După o lungă perioadă de dezbateri aprinse, consilierii locali ploieșteni au validat proiectul privind bugetul societății Transport Călători Express S.A. 

Introdus pe ultima sută de metri în ședința ordinară  a Consiliului Local, proiectul a fost votat, însă și de această  fără ca amendamentul propus de liberali la votarea rectificări de buget, respectiv alocarea din fondul de rezervă a 7 milioane de lei pentru capitolul Transporturi nu a fost aprobat.

Drept urmare, în forma votată astăzi nu au fost prinși și banii pentru subvențiile la transport, urmând ca acestea să fie votate în fiecare lună. Consilierii PSD au făcut în timpul ședinței precizarea că lunar TCE va primi banii pentru subvențiile oferite pentru pensionari și elevi.

 

Reamintim că la ultima ședință a consiliului la care s-a discutat bugetul TCE, PSD și ALDE s-au opus proiectului, după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care doi angajați TCE vorbesc despre furturile din societate.

Dacă TCE nu ar fi primit banii de la primăria, de la 1 iulie nu ar mai fi existat gratuitate pe mijloacele de transport în comun pentru elevi și pensionari, a anunțat atunci conducerea societății.

Legat de decizia Consiliului Local Ploiești, directorul societății de transport public, Alexandri Nicolae, a spus că salariații continuă să fie nemulțumiți și să amenințe cu proteste întrucât

în prezent nu există un contract colectiv de muncă semnat.

 Iată ce declară directorul TCE, Alexandri Nicolae: