Mesajul unui ploieştean către primarul Dobre după ce copilul lui a fost muşcat de căpuşă: Cât să mai acceptăm ca ai noştri copii să fie muşcaţi de căpuşe?

În lipsa dezinsecției în municipiul Ploiești, ploieștenii continuă să fie victime ale mușcăturilor de țânțari sau căpușe! Și asta în condițiile în care, la solicitarea primarului Adrian Dobre, membrii Consiliului Local  l-au mandatat în urmă cu o săptămână pe edilul șef al orașului să semneze în regim de urgență un contract pentru serviciile de deratizare, dezinsecție și dezinfecție, lucru care nu s-a concretizat nici în prezent.

Un ploieștean ne-a trimis trimis pe adresa redacției fotografii cu brațul copilului său pe care se află o căpușă și pe care se văd urme și de la înțepăturile altor insecte.

 

“Domnule primar, cât să mai acceptăm ca ai noștri copii să fie mușcați de căpușe? Cât să mai alergăm prin spitale cu ei? Locuiesc în zona Teleajen și pentru noi nu ați făcut nimic. Ne mănâncă în fiecare an țânțarii și căpușele, avem probleme cu canalizarea, drumurile sunt distruse. Noi chiar nu contăm pentru dumneavoastră?”, a fost mesajul transmis de ploieștean pe adresa redacției.