Investiţii de 16 milioane lei la Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU Ploieşti. Bogdan Toader, preşedintele CJ Prahova: Modernizăm absolut totul

Consiliul Județean Prahova a demarat un proiect de investiții de  18 milioane lei în vederea creșterii calității actului medical din cadrul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Conform președintelui Bogdan Toadere, administrația publică județeană va suporta aproximativ 11 milioane lei, restul de 7 milioane lei vor fi accesați printr-un program demarat de Ministerul Sănătății cu finanțare de la Uniunea Europeană.
 

 Toader a mai susținut  că proiectul prevede modernizarea, extinderea, reabilitarea și dotarea cu aparatură de ultimă generație a UPU Ploiești.

”Modernizăm absolute totul acolo și adaptăm acea clădire la condițiile necesare unei unități primiri urgențe, la nivelul județului Prahova, anul 2018.Se va modifica și partea de triaj, pentru că acolo avem o mare problem, cu timpul de așteptare. Va exista și o dotare cu aparatură de ultimă generație”, a susținut Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

Vezi în materialul video de mai jos declarația integrală a liderului CJ pe această temă.