PSD  și  ALDE Ploiești cer demararea unei noi anchete la TCE

PSD  și  ALDE Ploiești solicită primarului Adrian Dobre demararea unei anchete de urgență pentru a verifica informațiile apărute în mass media locală, informații potrivit cărora la TCE Ploiești continuă furturile de combustibil și de alte materiale care pot fi valorificate.

                                        

”Considerăm că înregistrările audio publicate în presa prahoveană dau dreptul și, în același timp, obligă primarul municipiului Ploiești  să  sesizeze organele de urmărire penală pentru ca cei care au organizat și condus această rețea să ajungă în fața justiției.             

De asemenea, solicităm amânarea oricărei discuții despre bugetul TCE Ploiești până la soluționarea anchetei și la rezolvarea problemelor interne ale societății care asigură transportul public al ploieștenilor.        

     Domnule primar Adrian Florin Dobre, a venit momentul ca TCE Ploiești să nu mai fie o gaură neagră a bugetului local, situația prezentată în înregistrările audio fiind jignitoare la adresa ploieștenilor plătitori de taxe și impozite.  Ei, ploieștenii, merită o conducere care să  asigure cheltuirea cu justețe a banului public și care să promoveze o activitate eficientă, în conformitate cu dispozițiile legale și cu cerințele locuitorilor municipiului Ploiești.

Ați solicitat controlul exclusiv al firmei de transport local din partea PNL Ploiești și am fost de acord cu dumneavoastră. Însă, în loc de rezolvarea problemelor de la TCE, apar altele, cu iz penal în condițiile în care permanent se solicită bani, bani, bani de la bugetul local.              

Așteptăm rezolvarea urgentă a acestei probleme de către primarul Adrian Dobre și asiguram cetățenii Ploieștiului de sprijinul nostru total în destructurarea rețelei de furt profesionist  existente  în TCE Ploiești !”, se arată scris într-un comunicat de presă emis de  grupul consilierilor PSD –ALDE din Consiliul Local Ploiești