Lucian Rădulescu, coordonatorul activităţii de la Hipodrom Ploieşti: Am făcut primul pas important pentru a avea pariuri la Hipodromul Ploieşti

În ultima perioadă,  conducerea Clubului Sportiv Municipal Ploieşti a făcut importante demersuri pentru ca pasionații de curse hipice să poată paria la Hipodromul Ploieşti.

Coordonatorul activităţii de la Hipodrom, Lucian Rădulescu, de altfel și consilier pe probleme sportive al deputatului Laura Moagher,  a avut discuţii la nivel guvernamental, inclusiv cu ministrul Finanţelor Publice, arătându-se încrezătoare că primele pariuri după foarte mulţi ani de lipsă s-ar putea ţine încă din această primăvară.

Rădulescu a declarat marți că a avut o întrevedere cu ministrul Eugen Teodorovici, în speranţa găsirii unei formule juridice prin care Loteria Română sau orice societate privată de profil să poată organiza aici pariuri.

"Ne dorim foarte mult ca Loteria Română să vină să organizeze pariuri pe Hipodrom. Până acum nu am reuşit, însă am făcut primul pas important, având discuţii şi înmânându-i ministrului Finanţelor un dosar stufos. Încercăm prin demersul făcut ieri la ministrul Teodorovici să deblocăm situaţia. Am făcut demersuri şi către Loterie, dar şi către Agenţia Jocurilor de Noroc, care ne-au răspuns că deocamdată nu se pot implica. Eu cred că într-o lună-două vom putea să avem pariuri la Hipodromul Ploieşti", a declarat Lucian Rădulescu.

Vă reamintim faptul că  Primăria Ploieşti are alocată o sumă de 50.000 de lei pentru elaborarea unui studiu de oportunitate vizând posibilitatea organizării de pariuri.