SGU Ploiești, pe un butoi cu pulbere gata să explodeze! Consiliul de Administrația a fost suspendat!

Activitatea Consiliul de Administrație al Serviciului de Gospodărire Urbană Ploiești este suspendată, ceea ce înseamnă că forul de conducere al societății aflate în subordinea Consiliului Local Ploiești nu mai poate lua decizii pe perioada suspendări.Acest lucru este posibil deoarece  judecătorii Tribunalului Prahova, Secția a II-a Civilă, au admis cererea de suspendare  formulată de reclamanta Scarlat Maria Manuela, în contradictoriu cu pârâţii SGU Ploiești și Municipiul Ploieşti, prin Consiliul Local  suspendă executarea Hotărârii nr. 42/2017 prin care au fost numiți actualii membrii ai CA-ului până la soluționarea definitivă a cauzei.

”Tip soluţie: Încheiere
Soluţia pe scurt: Admite cererea de suspendare formulatĂ de reclamanta SCARLAT MARIA MANUELA în contradictoriu cu pârâţii SC SERVICII DE GOSPODĂRIRE URBANĂ PLOIEŞTI SRL - PLOIEŞTI, STR. VĂLENI, nr. 32, Judeţ PRAHOVA și MUNICIPIUL PLOIEŞTI PRIN CONSILIUL LOCAL PLOIEŞTI - PLOIEŞTI, BD. REPUBLICII, nr. 2, Judeţ PRAHOVA. Suspendă executarea Hotărârii nr.42/2017 până la soluţionarea definitivă a cauzei. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Cererea se va depune la Tribunalul Prahova. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 13.03.2018 
Document: Încheiere de şedinţă    13.03.2018”, se arată scris în soluția emisă de judecători.

În condițiile în care, potrivit acestei decizii a instanței, actualul CA se suspendă până la soluționarea definitivă a cauzei, Municipiul Ploieşti prin Consiliul Local va trebui să emită o altă hotărâre prin care să fie numit un Consiliu de Administrație provizoriu până la finalizarea pe fond a procesului.

Ce se va întâmpla dacă reclamanta are câștig pe fond în dosar? Înseamnă că CA-ul de la SGU a funcționat în ilegalitate, aşa acum a fost si numit, iar deciziile luate, de atunci și până acum, sunt nule!

Vă reamintim faptul că că Maria Scarlat, Marian Iordache şi Nelu Gheorghe, candidaţii pentru un loc în CA-ul SGU PLoiești la acea dată, care au obţinut un punctaj mul mai bun decât cel obţinut de către Ionuţ Creţu şi  Bianca Radu,membri în CA-ul la care face referire soluția emisă de judecători, susţin că numirea ultimilor doi a  fost făcut în afara legii.

 

CITEȘTE ȘI:

Scandal monstru la nivelul conducerii SGU Ploieşti. S-a ajuns în instanţă FOTO DOCUMENT