Situaţia de la CSM Ploieşti, un subiect care crează tensiuni în rândul conducerii Primăriei Ploieşti

Subiectul privind cine va prelua funcția de director al  Clubul Sportiv Municipal Ploiești devine unul tabu pentru administrația publică ploieșteană.
Asta după ce miercuri, Decu Crângașu a revenit pe postul de director adjunct al clubului, după ce i-a expirat detașarea la Parcul Memorial ”Constantin Stere”. 
De altfel și dispoziția emisă de primarul Adrian Dobre prin care l-a detașat pe consilierul său pe probleme personale, Silviu Crângașu, pe postul de director al CSM Ploiești s-a încheiat în această zi.
Drept urmare, autoritățile locale evită să dea un răspuns clar în ceea ce privește numele celui care va conduce destinele clubului sportiv ploieștean.
Spre exemplu, primarul Adrian Dobre, vizibil deranjat să discute pe acest subiect a declarat că nu știe cine a preluat atribuțiile de director al CSM Ploiești.
„Nu știu trebuie sa conducă cineva acolo. Probabil Luminița Albu. Lui Silviu Crangasu i-a expirat detașarea”, a susținut Dobre.
Întrebat dacă va emite o nouă dispoziție prin care să-l detașeze  din nou  pe Silviu Crângaşu pe postul de director al CSM Ploiești,  acesta a răspuns sec:

” Vom vedea dacă se va emite o noua dispoziție sau nu”.
Totodată, și viceprimarul Cristian Ganea a evitat să ofere un răspuns clar pe această temă.
” Tot ce pot să vă spun este că Decu Crângașu a revenit pe postul de director adjunct. Eu sunt de părere că postul de director trebuie scos la concurs. Dacă domnul primar Adrian Dobre a emis sau nu o nouă dispoziție prin care să-l detașeze pe domnul Silviu Crângașu în funcția de director al CSM Ploiești, asta numai dânsul poate să vă spună”, a precizat viceprimarul Cristian Ganea.

În toată această situație de incertitudine vizavi de persoana care va conduce destinele Clubului Sportiv Municipal Ploiești un lucru este clar. Decu Crângașu s-a prezentat azi la sediul CSM Ploiești, acolo unde a revenit pe postul de director adjunct. Totodată, în condițiile în care în acest moment postul de director nu este ocupat, acesta a  preluat și  atribuțiile respectivului post de conducere.