PNL Prahova

În Ploiești a început marea curățenie! Primarul Andrei Volosevici: Deci, se poate!

În Ploiești a început marea curățenie! Primarul Andrei Volosevici: Deci, se poate!

În Ploiești a început marea curățenie! După o lungă perioadă în care orașul a fost îngropat sub gunoaie din cauza modului defectuos în care administrația publică ploieșteană a înțeles să gestioneze activitatea Serviciului Curățenie Căi Publice, iată că, la doar o zi de la învestirea primarului Andrei Volosevici, angajații SGU Ploiești și  Rosal au demarat miercuri un amplu program de curăţenie stradală.

Astfel, marea curățenie a început din Cartierul de Nord și va continua în tot orașul, așa cum primarul Andrei Volosevici a anunțat încă de ieri. De altfel, edilul a precizat că prioritar în următoarea perioadă este ca Ploieștiul să revină la NORMALITATE prin curățarea și igienizarea orașului.

”Prioritatea pentru următoarea lună este revenirea la NORMALITATE prin curățarea și igienizarea orașului. Ploieștiul nu va mai fi „orașul gunoaielor”!

Astfel, reprezentanți ai operatorului de salubritate și ai SGU vor desfășura acțiuni de igienizare în fiecare cartier, începând cu zona de Nord a Ploieștiului.
Depinde doar de fiecare dintre noi ca, după aceste acțiuni, să menținem curățenia și să atragem atenția celor care nu ne respectă orașul.
Haideți să reînviem spiritul civic în Ploiești! Promit să vă fiu un partener de nădejde!”, a scris primarul Andrei Volosevici pe pagina personală de Facebook.