VIDEO| Scandal monstru în ședința Consiliului Local Drăgănești. A intervenit Poliția

VIDEO| Scandal monstru în ședința Consiliului Local Drăgănești. A intervenit Poliția

Scandal monstru, marți după-amiază, în timpul ședinței de Consiliu Local al comunei Drăgănești, care a culminat cu intervenția oamenilor legii.


Totul a început de la faptul că și-au făcut prezența doi reprezentanți ai AUR Prahova, președintele Alexandru Săraru și prim-vicepreședintele Florin Măcinic, care au dorit să asiste la modul în care decurg dezbaterile în cadrul ședinței legislativului comunal.

Acest lucru l-a deranjat pe primarul Ionuț Giorgian Toma, edilul oprind ședința pentru a-i invita pe cei doi reprezentanți ai Alianței pentru Unirea Românilor să părăsească sala, pe motiv că la dezbateri pot participa doar locuitorii comunei.

Cum președintele și prim-vicepreședintele AUR Prahova au insistat asupra faptului că ședințele consiliilor locale sunt publice și că au tot dreptul legal să participe la acestea, fiind reprezentanți ai unei formațiuni politice, edilul localității a considerat că este necesar ca situația să fie ”gestionată” de către oamenii legii, astfel că a sunat la Poliție.

Drept urmare, la fața locului au ajuns doi polițiști care au constatat, potrivit surselor deprahova.ro, că sesizarea primarului Ionuț Toma a fost una nefondată și că reprezentanții AUR pot participa la dezbateri.