VIDEO Protest împotriva sistării apei calde la Ploiești

VIDEO Protest împotriva sistării apei calde la Ploiești

Uniunea Asociațiilor de Proprietari Prahova a decis să organizeze joi, 4 august, un protest la Ploiești împotriva sistării furnizării serviciului de termoficare.  Anunțul a fost făcut de președintele UAP, Eugen Cristescu, în condițiile în care ploieștenii nu mai beneficiază de apă caldă de la 1 august, iar Adunarea Generală a Acționarilor a ADI TERMO Prahova a decis rezilierea contractului cu actualul operator. 

 

Președintele UAP Prahova, Eugen Cristescu, a declarat că a depus cerere la Poliția Locală și Primăria Ploiești pentru organizarea unui  protest împotriva sistării apei calde, la care sunt așteptați cel puțin 1000 de ploieșteni.

 

În aceste condiții, în care ploieștenii nu beneficiază de apă caldă, iar contractul cu actualul operator a fost reziliat, președintele UAP Prahova a solicitat și demisia directorului ADI TERMO Prahova, Horia Tiseanu.


Acum nu rămâne decât ca ploieștenii să spere că autoritățile locale vor găsi o soluție ca în termen de maxim trei luni să contracteze un nou operator de termoficare, astfel încât aceștia să beneficieze pe viitor de apă caldă și căldură .