VIDEO Primarul Volosevici, despre situația mărcilor ”Petrolul”:Este o joacă de orgolii, dar care pe mine nu mă privește, și cu foarte multe dezinformări

VIDEO Primarul Volosevici, despre situația mărcilor ”Petrolul”:Este o joacă de orgolii, dar care pe mine nu mă privește, și cu foarte multe dezinformări

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, a vorbi joi, în cadrul unei conferințe de presă, de situația în care se regăsește în prezent clubul Petrolul Ploiești.


Astfel, edilul a precizat că a pus în practică decizia care s-a luat în urma întâlnirilor cu reprezentanți ACS Petrolul 52 și cu consilierii locali și anume aceea ca mărcile să fie scoase la licitație.

”Este o joacă de orgolii, dar care pe mine nu mă privește, și cu foarte multe dezinformări. Ca de fiecare dată și în fiecare domeniu am pus în balanța deciziei Consiliului Local acest lucru. Să vă aduc aminte că pe lângă scoatere la licitație a mărcilor, a fost un proiect de hotărâre inițiat, care nu s-a mai discutat că nu avea rost, legat de completarea capitalului social cu mărcile Petrolul, la Hale și Piețe, deci începutul procedurii de asociere. Acuma... sunt la hârtii trimise între o entitate și alta .... Cei care dețin CIS-ul au vrut să discute cu consilierii locali. Am inițiat și am aranjat această întâlnire în două zile. Au discutat și au stabilit. Am zis foarte clar că fac strict ceea ce se stabilește. Se stabilea ca să avem asociere, aveam tot suportul și era totul pregătit să mergem în direcția respectivă. S-a stabilit să se meargă la licitație, am scos la licitație. Mai mult decât atât, un primar nu are ce să facă”, a precizat primarul Andrei Volosevici.
Vă reamintim faptul că mărcile ”Petrolul Ploiești” au fost scoase la licitație în data de 9 iulie, însă nicio entitate sportivă nu a participat. Drept urmare, acestea vor fi scoase din nou la licitații în viitorul apropiat.