VIDEO| Nereguli la Primăria Florești. Totul a ieșit la iveală în urma unei vizite a reprezentanților AUR Prahova

VIDEO| Nereguli la Primăria Florești. Totul a ieșit la iveală în urma unei vizite a reprezentanților AUR Prahova

Scandal monstru în Primăria Florești condusă de primarul Simona David.  Asta după ce reprezentanții AUR Prahova, Alexandru Săraru, coordonator al filialei prahovene, și Florin Măcinic, prim-vicepreședintele filialei, au dorit să participe la ultima ședință a legislativului comunal. 

În primă fază accesul nu le-a fost permis de către doi polițiști locali.  De altfel nici reprezentanții presei sau cetățenii din comună prezenți nu aveau voie să asiste la dezbaterile din Consiliul Local.

 în opinia reprezentanților executivului, la ședințele CL , atât cetățenii comunei, cât și reprezentanții presei, pot participa doar în urma unei solicitări care trebuie să fie aprobată de către conducere.

Fără a avea acel act, aprobat,  cei din Florești nu aveau voie să participe la dezbateri.

Iar motivul a fost cât se poate de clar. Ședințele Consiliului Local Ploiești decurg într-un mod cu totul și cu totul suspect.

Spunem asta deoarece nimeni din aparatul de specialitate al primarului nu este prezent în cadrul dezbaterilor, pentru a răspunde la întrebările consilierilor locali. Ce să mai spunem despre primarul Simona David, care, potrivit reprezentanților PSD, la ultimele trei ședințe nu a fost prezentă.

Ba mai mult, potrivit consilierilor social-democrați, a fost sesizată și Prefectura Prahova cu privire la mai multe neregulile identificate în procesul administrativ al comunei, pe care aceștia le-au identificat. 

Cum se desfășoară o ședință de Consiliu Local la Florești urmăriți în materialul video de mai jos.