VIDEO: Mesajul primarului Andrei Volosevici cu ocazia Zilei Naționale

VIDEO: Mesajul primarului Andrei Volosevici cu ocazia Zilei Naționale

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, a participat, marți, la manifestaţiile prilejuite de Ziua Naţională a României. Cu această ocazie, edilul a ținut să transmită un mesaj ploieștenilor, dar în special cadrelor medicale.

” O ceremonie într-o situație specială, un an greu. Un an care ne-a pus la încercare răbdarea, echilibrul, dar și sănătatea. Convingerea mea este însă că, așa cum știm din veacuri, împreună, în familie, ca și comunitate, ca și națiune, vom reuși să trecem cu ajutorul bunului Dumnezeu și peste această situație și vom intra în anul 2021, ușor, dar sigur, în normalitate și o să ne fie bine. Am stat de vorbă cu toți organizatorii și mi s-a părut o obligație de onoare să ne înclinăm respectul în fața celor care de mai bine de nouă luni de zile au grijă de protecția noastră, de sănătatea noastră și ne vindecă. Și vorbim de cei care formează prima linie în această bătălie cu pandemia, din linia întâi din Prahova. Cred că sunt în asentimentul tuturor să mă adresez lor clar și răspicat, spunându-le mulțumim ce ați făcut pentru noi, mulțumim ce faceți pentru noi. Mult respect!

La mulți ani, dragi ploieșteni! La mulți ani, dragi prahoveni! La mulți ani, români!” a susținut primarul Andrei Volosevici.