Viceprimarul Daniel Nicodim: Cu ocazia marcării ZILEI VETERANILOR DE RĂZBOI, aducem un pios omagiu celor care au luptat și s-au jertfit, pe câmpurile de luptă, pentru patrie

Viceprimarul  Daniel Nicodim:  Cu ocazia marcării ZILEI VETERANILOR DE RĂZBOI, aducem un pios omagiu celor care au luptat și s-au jertfit, pe câmpurile de luptă, pentru patrie

Daniel Nicodim, vicepimarul municipiului Ploiești, a participat joi, 29 aprilie 2021, la manifestările prilejuite de sărbătorirea ZILEI VETERANILOR DE RĂZBOI. 

La ceremonia desfășurată la MONUMENTUL EROILOR, de la cimitirul BOLOVANI, din Ploiești, au participat reprezentanți ai autorităților publice locale și județene, Ministerului Apărării Naționale, Ministerului de Interne, ai A.N.V.R. Prahova, I.J.P Prahova și Garnizoanei Ploiești.

Au fost rostite scurte alocuțiuni, au fost înmânate diplome aniversare și au fost depuse coroane de flori la Monumentul Eroilor iar reprezentanții Protoieriei Prahova au oficiat un scurt ceremonial religios.

 

” Cu ocazia marcării ZILEI VETERANILOR DE RĂZBOI, aducem un pios omagiu celor care au luptat și s-au jertfit, pe câmpurile de luptă, pentru patrie. Ne înclinăm cu respect, admirație și prețuire, memoriei tuturor celor care au ales să se sacrifice pentru o Românie liberă și independentă. Glorie eternă veteranilor de război!”, a susținut viceprimarul Nicodim.