Un părinte, arestat după ce a bătut un paznic al Spitalului de Pediatrie Ploiești

Un părinte, arestat după ce a bătut un paznic al Spitalului de Pediatrie Ploiești

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a lovit cu bestialitate paznic al  spitalului de Pediatrie din Ploiești.

Agresorul a devenit violent după ce cadrele medicale i-au interzis să mai vorbească la telefon în camera de gardă.

Potrivit IJP Prahova, incidentul s-a produs duminică, 10 noiembrie, iar agresorul a fost identificat miercuri, 13 noiembrie.

”Bărbatul, aflându-se în incinta camerei de gardă a unui spital din municipiu, prin acțiunile de agresiune exercitate asupra agentului de securitate din cadrul unității medicale, a tulburat grav ordinea și liniștea publică și exercitarea actului medical, creând astfel panică în rândul pacienților și a personalului unității. Față de acesta s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, iar astăzi, instanța a emis un mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile” au transmis reprezentanții Poliției.

Conform surselor din spital, agresorul s-a prezentat la camera de gardă cu un copil care suferise o arsură. A fost rugat să nu mai folosească telefonul mobil în camera de gardă, acesta vorbind non-stop și furnizând date cu caracter personal. Bărbatul a reacţionat violent lovind paznicul.

În afară de agentul de pază niciun angajat al spitalului nu a fost rănit