Un șofer din Blejoi a fost oprit cu focuri de armă de către polițiști!

Un șofer din Blejoi a fost oprit cu focuri de armă de către polițiști!
 

Un șofer care nu a respectat semnalul polițistului a provocat reacții din partea acestuia, constând în tragerea unui foc de avertisment.

În cursul zilei de miercuri, la ora prânzului, în Blejoi, un polițist a încercat să oprească o mașină în vederea efectuării controlului de rutină. 

Înntrucât șoferul nu s-a conformat, polițistul a pornit în urmărirea șoferului în vârstă de 45 de ani, pe care l-a prins și la imobilizat. 

Se pare că șoferul a evitat contactul cu oamnii legii, întrucât avea permisul reținut. Ca urmare, polițiștii ca întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

 

 

Comunicatul IPJ Prahova:

“Astăzi, 06 noiembrie, în cadrul unei actiuni pentru reducerea riscului de accidente rutiere in zona trecerii la nivel cu calea ferată bariera Blejoi, un ofițer de poliție din cadrul S.J.P.T. Prahova a folosit armamentul din dotare executând un foc de avertisment în plan vertical, pentru oprirea unui autovehicul care nu ar fi respectat semnalul regulamentar de oprire efectuat de polițist.

Conducatorul auto, un barbat de 45 de ani din com. Blejoi, a fost urmărit, prins si imobilizat, iar în urma verificarilor efectuate, s-a stabilit că acesta avea permisul retinut.

Pe numele barbatului a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fara permis."