Trei cabinete importante revin în Spitalul de Pediatrie Ploiești din luna iulie

Trei cabinete importante revin în Spitalul de Pediatrie Ploiești din luna iulie

Cele mai importante cabinete medicale ale Spitalului de Pediatrie, care funcționau până în prezent în cadrul ambulatoriului situat pe strada Tudor Vladimirescu, se vor muta în cadrul unității spitalicești pediatrice situată pe strada Mihai Eminescu.

Cabinetul ORL care până în prezent funcționat în Ambulatoriul Spitalului de Pediatrie Ploiești de pe strada Tudor Vladimirescu, se vor mutata în cadrul unității spitaliceşti de pe strada Mihai Eminescu. Potrivit medicului Anca Miu, acesta va fi dotată cu aparatură de ultimă generație. Totodată, în incinta Spitalului de Pediatrie Ploiești se vor muta și cabinetele de Cardiologie și Pediatrie.

”Cabinetul ORL care funcționa în ambulatoriul situat pe strada Tudor Vladimirescu se va muta în incinta Spitalului de Pediatrie Ploiești de pe strada Mihai Eminescu. Acesta va fi dotat cu aparatură modernă, astfel încât copiii să beneficieze un act medical de cea mai bună calitate. Totodată, ideea este ca, în cazul în care un minor are nevoie și de o intervenție chirurgicală, acesta să poată fi mutat rapid în sala de operații. Este absolut necesară această mutare. Deasemenea se va muta și Cabinetul de Cardiologie deoarece toate consulturile cardiologice sunt necesare pentru copiii care urmează să fie operați.Înainte domnul doctor se deplasa de pe strada Tudor Vladimirescu aici. Nu va mai fi nevoit să facă acest drum. Vom aduce și un Cabinet de Pediatrie”, ne-a declarat doctor Anca Miu, managerul Spitalului de Pediatrie Ploiești.

Potrivit directorului Anca Miu, odată cu mutarea respectivelor cabinete de specialitate, acest lucru va presupune și o reorganizare a spitalului ceea ce va duce și la crearea unor paturi pentru spitalizare de zi. Cele trei cabinete se vor muta începând cu data de 1 iulie și vor funcționa la parterul clădirii.