Sute de pompieri în căutarea copilului de la Sângeru luat de viitură|

Sute de pompieri în căutarea copilului de la Sângeru luat de viitură|

Sute de pompieri au reluat, sâmbătă dimineața, căutările copilului de la Sângeru, luat de viitură în data de 31 mai și care nu a fost încă găsit.

 Potrivit ISU Prahova, în această dimineață s-a organizat o acțiune de căutare extinsă a minorului dispărut în urma viiturii de la Sângeru.

Punctul de întâlnire al pompierilor este la Apostolache. Potrivit sursei citate, căutările vor fi concentrate între Sângeru și Urlați, pe ambele maluri ale râului Cricovul Sărat.

La acțiune vor participa 426 de pompieri, dar și un câine de căutare.

Vă reamintim că în data de 31 mai o viitură puternică a măturat localitatea Sângeru. O mamă cu patru copii a fost luată cu tot cu locuință de apele dezlănțuite. Femeia, în vârstă de 22 de ani, a reușit să se agațe de un salcâm, fiind salvată de către vecini, dar, din nefericire, niciunul dintre copii nu a putut fi salvat.

Trei dintre micuți, o fețiță de trei ani (găsită în seara dezastrului), o altă fetiță de nouă luni și un băiețel în vârstă de 6 ani, au fost găsiți de pompierii prahoveni. Din nefericire toți erau decedați. Al patrulea băiețel, Iacov, în vârstă de doi ani, nu a fost descoperit nici până astăzi…