Iulian Dumitrescu, președinte PNL Prahova

Suporterii Petrolului nu pot urmări Primvs Derby pe un ecran gigant în centrul Ploieștiului! Bogdan Toader, președintele CJ Prahova: De ce la Arad se poate și la Ploiești NU?❔❕

Suporterii Petrolului nu pot urmări Primvs Derby pe un ecran gigant în centrul Ploieștiului! Bogdan Toader, președintele CJ Prahova:  De ce la Arad se poate și la Ploiești NU?❔❕

Primvs Derby, așa cum este numită tradiționala confruntare dintre Petrolul și Rapid București, nu va putea fi urmărit în centrul Ploieștiului. 

 

După modelul autorităților locale din Arad, Conducerea Consiliului Județean Prahova a dorit să amplaseze un ecran gigant în centrul Ploieștiului. Aici ar fi  urma să fie vizionate meciurile Petrolului Ploiești.

Ideea ecranului a venit de la suporterii Petrolului Ploieșt. Numai că, din nefericire, Comisia pentru Avizarea Cererilor de Organizare a Adunărilor Publice a dat aviz negativ solicitării președintelui CJ Prahova, Bogdan Toader,  și a suporterilor petroliști. 

”De ce la Arad se poate și la Ploiești NU?

Mi-am dorit, așa cum v-am spus în data de 2 iulie, să organizăm un eveniment de proiecție cinematografică astfel încât să transmitem meciul FC Petrolul Ploiești – Fotbal Club Rapid în centrul orașului, în parcarea dintre Palatul Culturii și Palatul Administrativ, pentru a îi susține pe lupii galbeni așa cum merită!

Deși am fi respectat toate normele de protecție în vigoare, așa cum au făcut-o și cei din Arad (conform fotografiilor de mai jos), Comisia pemtru Avizarea Cererilor de Organizare a Adunărilor Publice ne-a dat AVIZ NEGATIV… Concluzia mea este că la alții se poate, la noi nu! Era un eveniment important pentru fotbalul prahovean și sper să ne bucurăm cât mai repede de FC Petrolul Ploiești în Liga I!”, a scris Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova,de altfel și președintele PSD Prahova, pe pagina personală de Facebook.