SUPEREROUL de la ISU Prahova, decorat cu cele mai importante distincții ale MAI

SUPEREROUL de la ISU Prahova, decorat cu cele mai importante distincții ale MAI

În cadrul unui ceremonial organizat miercuri la sediul Ministerului Afacerilor Interne, salvatorul prahovean, Crîșmaru Daniel a fost decorat cu cele mai importante distincții ale ministerului, respectiv placheta și emblema de onoare.

Pentru profesionalismul și modul exemplar în care a acționat, pentru curajul și spiritul civic de necontestat, viceprim-ministrul pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, ministrul afacerilor interne, interimar, Mihai Viorel Fifor i-a înmânat placheta de onoarea a Ministerului Afacerilor Interne și i-a pus pe umeri noile grade de plutonier adjutant.

În prezența secretar de stat, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat și a inspectorului general al IGSU, general de brigadă Dan Paul Iamandi s-a dat citire ordinului de înaintare în grad în mod excepțional.

Salvatorul prahovean a fost felicitat și de către comanda inspectoratului, care a transmis cat mai multe misiuni încheiate cu succes in cariera pe care a ales-o!

CITEȘTE ȘI:

El este SUPEREROUL din ISU Prahova! A salvat viața micuțului Săndel