Se fac angajări la DGASPC Prahova. Sunt disponibile 12 posturi de asistenți personali profesioniști

Se fac angajări la DGASPC Prahova. Sunt disponibile 12 posturi de asistenți personali profesioniști

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova angajează asistenți personali profesioniști (APP) în cadrul proiectului „TreI: Interacțiune, Integrare, Independență! - proiect A”, proiect cofinanțat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN, prin Programul Operaţional Capital Uman (POCU) 2014-2020, fiind disponibile 12 posturi.

Iată comunicatul de presă:

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova angajează asistenți personali profesioniști (APP) în cadrul proiectului „TreI: Interacțiune, Integrare, Independență! – proiect A”, proiect cofinanțat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN, prin Programul Operaţional Capital Uman (POCU) 2014-2020, fiind disponibile 12 posturi.

 

Campania noastră de identificare și recrutare a persoanelor care doresc să devină asistent personal profesionist continuă. Cetățenii interesați de un loc de muncă în domeniul asistenței sociale, care adoptă o atitudine orientată către tratarea cu respect, înțelegere și bună-credință a celor din jur, sunt încurajați să se alăture echipei noastre.

 

Asistentul personal profesionist este persoana fizică atestată, care asigură prin activitatea pe care o desfăşoară la domiciliul său, îngrijirea şi protecţia adultului cu handicap grav sau accentuat pe baza nevoilor individuale ale acestuia, în condiţiile Legii nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, republicată, cu modificările şi completările ulterioare. Scopul principal al postului de APP constă în acordarea de asistență și îngrijire adultului cu handicap grav și accentuat, asigurând, în același timp, condiții pentru implicarea persoanei cu dizabilități în activitate și participarea acesteia la viața comunității, precum și exercitarea tuturor drepturilor sale cetățenești.

 

Consiliere în vederea obținerii atestatului de asistent personal profesionist necesar recrutării, precum și informații suplimentare cu privire la drepturile de care beneficiază APP-ul, pot fi solicitate la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova, din Ploiești, Șoseaua Vestului, nr. 14-16în cadrul Serviciului Resurse Umane sau apelând numărul de telefon 0244/586.100, interior 248, ori prin transmiterea unui e-mail către Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.