Retrăim vremurile comuniste! Au fost vopsite scările de marmură de la Casa Sindicatelor, unde vine Iohannis!

Previous Next

Incredibil! Scările de marmură din fața Casei Sindicatelor au fost vopsite chiar înaintea sosirii președintelui României, Klaus Iohannis, la Ploiești!

Conducerea Casei de Cultură a Sindicatelor a făcut o comandă la SGU Ploiești, pentru vopsirea treptelor, potrivit prahovaeconomică.eu.

Clădirea este deținută de o firmă privată, iar SGU a încasat 1.400 de lei plus TVA. Directorul Casei de Cultură a Sindicatelor, Sorin Tudor, a declarat că vopsirea treptelor de marmură reprezintă o „cosmetizare”.

„Acele trepte sunt din marmură. Am făcut o cosmetizare, noi am cerut-o. Este o cosmetizare provizorie, evenimentul de azi (venirea lui Klaus Iohannis – n.r.) s-a anunțat din scurt. Treptele erau sparte, rupte, impracticabile. Au fost plombate, ca să zic așa, și vopsite. Când vom avea bani le vom schimba, trebuie reparație generală”, a declarat Sorin Tudor.

Președintele Klaus Iohannis vine marți seară la Ploiești, iar, la Casa Sindicatelor, va avea loc lansarea cărții sale, EU.RO.

Desigur, pentru că Iohannis nu va intra pe toate cele trei intrări ale sălii, spoiala a fost făcută doar pentru intrarea principală, cele laterale rămânând la fel: sparte și urâte.

Cosmetizarea scărilor a stârnit un val de comentarii pe Facebook, ploieștenii fiind indignați de modul în care este așteptat președintele Klaus Iohannis și învinuindu-l pe primarul Adrian Dobre (PNL) că este artizanul “înfrumusețărilor” de urgență.

Scările de la celelalte intrări, unde nu ajunge Iohannis, au scăpat de spoială.