Primarul Adrian Dobre a solicitat demisia directorului adjunct al CSM Ploiești, Lucian Rădulescu

Primarul Adrian Dobre a solicitat demisia directorului adjunct al CSM Ploiești, Lucian Rădulescu

Primar municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a reacționat după în spațiul public a apărut un material video în care un polițist a fost amenințat și înjurat de Lucian Rădulescu, director adjunct al CSM Ploiești.

”Nu tolerez astfel de comportament pentru niciunul dintre angajații Primăriei și ai subordonatelor Primăriei și Consiliului Local. În consecință, cer demisia directorului adjunct al CSM. Solicit domnului viceprimar PSD Ganea, în subordinea căruia se află CSM, dar și Comitetului de coordonare al CSM să ia măsurile care se impun”, a scris primarul Adrian Dobre pe pagina personală de Facebook.

Vă reamintim faptul că,după ce doi poliţişti i-au atras atenţia că oprise maşina neregulamentar, Lucian Rădulescu, directorul adjunct al CSM Ploiești și consilier la momentul respectiv al deputatului Laura Moagher, s-a luat la ceartă cu membrii echipajului şi a scos furios legitimaţia de consilier la Camera Deputaţilor, înjurându-l pe unul dintre agenţi şi dându-i de înţeles că ar avea de suferit în cazul unui conflict cu el.