Prefectul PSD, Virgiliu Nanu, în vizită pe șantierul autostrăzii A7

Prefectul PSD, Virgiliu Nanu, în vizită pe șantierul autostrăzii A7

Prefectul Virgiliu Nanu, alăturide subprefectul Emil Drăgănescu au verificat modul în care decurg lucrările pe șantierul autostrăzii A7, cea mai importantă investiție de infrastructură rutieră aflată în lucru pe raza județului Prahova.

Pe acest lot lucrează asocierea Coni-Trace Group, iar pe anumite porțiuni de drum s-a turnat stratul de asfalt.

 Totodată, lucrările de artă - noduri rutiere, poduri și podețe - au început să prindă contur. Sectorul dintre Mizil și Pietroasele este mai avansat comparativ cu primul lot, de la Dumbrava la Mizil.

”Lucrările înaintează cu pași mari pe lotul 2, Mizil-Pietroasele, al autostrăzii A7, Ploiești-Buzău, datorită eforturilor remarcabile ale constructorului român!”, a transmis, într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, prefectul județului Prahova, Virgiliu Nanu, președintele PSD Prahova.

Lotul 2 Mizil-Pietroasele are o lungime de 28,35 km, o valoare a contractului de 1,25 miliarde lei, fără TVA, și este finanțat din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Termenul de execuție este de 20 luni, iar termenul de garanție a lucrărilor de 120 luni. Contractul a fost semnat în luna iunie 2022, iar constructorii au început execuția autostrăzii în toamna anului trecut.