Polițist din Prahova acuzat de o prostituată de șantaj sexual. Acesta i-ar fi trimis imagini video cu el în ipostaze indecente

Polițist din Prahova acuzat de o prostituată de șantaj sexual. Acesta i-ar fi trimis imagini video cu el în ipostaze indecente

Acuzaţii grave lansate de o femeie suspectă într-un dosar de prostituție și proxenetism, pe grup infracțional organizat, la adresa unui polițist din Prahova. 

Aceasta  pretinde că deține imagini cu respectivul poliţist în ipostaze indecente .

Dosarul este instrumentat de DIICOT, iar suspecta a fost plasată în control judiciar.

Se pare că agentul, subofițer în cadrul IPJ Prahova, i-ar fi cerut acesteia să întrețină relaţii intime,în schimb, polițistul i-ar fi promis că va face în așa fel încât femeia să vină mai rar la Serviciul de Probațiune, pentru a semna la controlul judiciar.

Potrivit Ziarului Incomod, femeia trebuia să vină o dată la câteva zile să semneze, iar polițistul i-ar fi promis că o va ajuta să vină la câteva săptămâni.

Se pare că cei doi au ținut legătura prin whatsapp, iar polițistul i-ar fi trimis imagini compromiţătoare, dar şi mesaje în care îi solicită să întrețină relații intime. 

Femeia ar fi arătat instanței respectivele imagini, la una dintre înfățișări.

Pe numele polițistului va fi întocmit dosar penal pentru folosirea abuzivă a funcției în scop sexual.

Cu privire la informațiile apărute în spațiul public despre un agent de poliție  din cadrul instituției noastre, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova este abilitat să comunice următoarele:

 

” Cu privire la aspectele semnalate, în data de 28 noiembrie a.c., conducerea inspectoratului a dispus, prin Biroul Control Intern, demararea unor verificări în vederea stabilirii situației de fapt și, în funcție de aspectele constatate, luarea măsurilor legale care se impun”, a fost reacția reprezentanților IPJ Prahova.