O nouă campanie de colectare a deșeurilor electrice în Ploiești!

 O nouă campanie de colectare a deșeurilor electrice în Ploiești!

Asociația ECOTIC și Primăria Municipiului Ploiești, împreună cu  ADI Prahova, APM Prahova, Garda Națională de Mediu Comisariatul Județean Prahova și United Waste Solutions, organizează în perioada 13 – 17 noiembrie o campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice în Ploiești. Astfel, cei care predau minimum 5 kg de deșeuri electrice vor primi un premiu instant sau un tichet la tombolă*.

Locuitorii Municipiului Ploiești au posibilitatea de a plasa o comandă de preluare gratuită a deșeurilor electrice voluminoase de la domiciliu apelând numărul de telefon 02449

”Campania de colectare a  deșeuri de echipamente electrice, electronice și electrocasnice (DEEE) este în desfășurare în Ploiești,  între 15-17 noiembrie.

Reciclarea corectă a acestor echipamente previne transformarea lor în deșeuri periculoase, asigurând resurse valoroase pentru noi produse!

Vă așteptăm și pe voi în intervalul orar 10:30 – 18:30 pe str. Griviței, în zona Parc Socolescu!”, a anunțat ADI Deșeuri Prahova.