Motivul pentru care ADI Deşeuri Prahova a amânat din nou votul pe tema rezilierii contractului cu Rosal

Motivul pentru care ADI Deşeuri Prahova a amânat din nou votul pe tema rezilierii contractului cu Rosal

Votul pentru rezilierea contractului dintre ADI Deşeuri Prahova şi Rosal a fost amânat pentru miercurea viitoare. Ședințele programate astăzi s-au amânat pe motiv că mai mulți primari nu au mandat din partea consiliilor locale cum să voteze în ceea ce privește rezilierea contractului.

 

Ședinţa în care ar fi urmat să fie supusă la vot propunerea de reziliere a contractului de salubritate cu Rosal a fost amânată, din nou, pentru săptămâna viitoare. Primarii au fost informaţi că şedinţa, care ar fi trebuit să aibă loc pe 13 octombrie, a fost amânată cu o săptămână. Potrivit primelor informaţii transmise de conducerea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară "Parteneriat pentru Managementul Deşeurilor Ploieşti - Prahova", amânarea a fost decisă pe motiv că nu toate consiliile din localităţile implicate în contract au adoptat hotărâri prin care să ofere împuterniciri pentru vot.

Astfel, în data de 20 octombrie vom afla dacă va fi sau nu reziliat contractual cu operatorul de salubritate lcare își desfășoară activitatea în Ploieşti şi alte peste 80 de localităţi din Prahova.