Lista celor care au donat peste 540.000 lei pentru susținerea Spitalului Județean Ploiești

Lista celor care au donat peste 540.000 lei pentru susținerea Spitalului Județean Ploiești

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a prezentat  miercuri, prin intermediul paginii personale de Faebook, atât lista cu societățile, dar și cu persoanele  care au donat bani pentru susținerea Spitalului Județean de Urgență Ploiești. Fondurile vor fi folosite în achiziționarea materialelor sanitare necesare în lupta cu coronavirus.

”Sunt foarte recunoscător că prahovenii sunt solidari și le mulțumesc tuturor celor care sprijină Spitalul Județean de Urgență Ploiești!

În urma discuțiilor purtate cu managementul unității medicale, am publicat acum câteva zile conturile Spitalului judeţean de Urgenţă, în care se pot face donaţii.

 Vreau să vă anunţ că, până acum, din donaţii, a fost strânsă suma de 545.504 lei.

Vrem să le mulţumim pe acestă cale atât persoanelor fizice, cât şi operatorilor economici din judeţul Prahova care au dat dovadă de solidaritate, şi care, în aceste momente grele, au sărit în ajutorul semenilor lor, #pentrusănătate.

Operatorii economici autori de #faptebune sunt:

OMV-Petrom - 30.000 USD;
Rompetrol Well Services - 30.000 USD;
Conpet S.A. România - 100.000 lei;
Xprime Investments S.R.L. - 50.000 lei;
Petrotel-Lukoil S.A. - 40.400 lei;
Colen Impex S.R.L. - 10.000 lei;
Proleasing Motors SRL - 10.000 lei;
Maison Propre Service - 500 lei;
Expresive Bull - 200 lei;
Mega CSO Electric - 200 lei.

Oamenii de bine care au donat, până la acest moment, sunt:

V. O. Cristea;
S. Ioniță;
C.D. Popa;
S. Costea;
C. Ianculescu;
S. V. Cursaru;
G. Oncescu;
C. Harcan;
D. C. Călugareanu;
A. A. Bastet;
V. Florea;
R. M. Zamfir;
A. C. Mortici;
D. C. Dolea;
Ș. L. Condrea;
M.M. Făgădău;
M. A. Iordache;
C.T. Gheorghiu;
I. Ș. Toader;
M. Pohoată.
Total: 51.200 lei.

🍶🍪 De asemenea, în colaborare cu #CruceaRoșieRomână, pentru gărzile lungi din spitale, echipa OMV Filling Stations, a trimis pachete cu produse VIVA către spitalele Matei Balș, Victor Babeș, Grigore Alexandrescu, Floreasca, Colentina, Sf.Ioan, dar și către Spitalul Județean de Urgență Prahova, fiecare pachet conținând câte un aparat profesional de cafea cu râșniță de măcinat, 120kg de cafea boabe proaspată VIVA, apă plată și biscuiți.

🍶🥤🥪Și Societatea Reci și Calde a donat pentru mai multe secții ale Spitalului Județean sandwich-uri, apă, suc și dulciuri.

Încă o dată, le mulțumesc tuturor celor care au donat deja, dar și celor care au această intenție și vor să contribuie la sprijinirea Spitalului Județean de Urgență Ploiești! În această perioadă trebuie să fim mai uniți ca oricând!

🔽🔽🔽Până la acest moment, Consiliul Județean Prahova a alocat 1,513 milioane de lei pentru achiziționarea de aparatură specială la Spitalul Județean Ploiești pentru a fi pregătiți să facem față epidemiei cu coronavirus, astfel:
• un aparat de analiză a probelor biologice prin tehnica Real Time PCR, cu care va putea fi diagnosticată rapid o eventuală infectare cu coronavirus (400.000 lei);
• 10 ventilatoare de înaltă performanță cu conectare la sursă de oxigen (601.000 lei);
• un sistem destinat monitorizării funcțiilor vitale ale pacienților internați la Terapie Intensivă, format din monitoare (215.000 lei);
• stație centrală de monitorizare a pacienților (297.000 lei).

Sunt sigur că lista oamenilor de bine din comunitatea prahoveană va deveni, pe zi ce trece, tot mai mare și vom dovedi și de această dată că #Prahova este unită și puternică!

Nu uitați:

• Noi suntem AICI pentru VOI, Voi #stațiacasă pentru NOI! •”, a scris Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova pe pagina personală de Facebook.