INCREDIBIL! Fiul viceprimarului PSD din Gornet a fugit la mare, din carantină

INCREDIBIL! Fiul viceprimarului PSD din Gornet a fugit la mare, din carantină

Tupeul și nesimțirea aleșilor locali, mai ales ale celor de la PSD, frizează limitele imaginației. Viceprimarul localitălii Gornet, așezare băgată miercuri seara în carantină de autoritățile statului, și-a lăsat băiatul să plece la mare, la Costinești. Vorbim de acea primărie a cărei conducere s-a arătat nemulțumită de decizia de carantinare și care a anunțat că îl va da în judecată de Raed Arafat pentru această decizie. Viceprimarul Daniel Niculescu de la PSD a vrut probabil să-și arate și mai tare sfidarea față de deciziile guvernului, așa că și-a lăsat fiul să părăsească, pe șest, localitatea și să petreacă cu prietenii la mare.

Desigur, omul a vrut să țină ascuns acest gest ce reprezintă o încălcare flagrantă a legii, însă aroganțele fiului de pe rețelele de socializare l-au aruncat în aer.

Eric Păunescu este un personaj activ pe Facebook și Instagram, motiv pentru care o asemenea extravaganță nu putea fi trecută în anonimat. Tânărul s-a pus pe postat de cum a părăsit localitatea și s-a urcat în trenul ce l-a dus la Costinești. O “Instastory” fierbinte a apărut pe contul său puțin după prânz. La fel de activi au fost și prietenii cu care a plecat în această aventură.

Citește articolul integral pe jurnalist.ro