Incompabilitate sau calicie? Cum a ajuns directorul Clubului Sportiv Scolar să lucreze 17 ore pe zi în două instituții

Incompabilitate sau calicie? Cum a ajuns directorul Clubului Sportiv Scolar să lucreze 17 ore pe zi în două instituții

Incompatibilitate sau calicie? Aceasta ar fi întrebarea în cazul lui Silviu Stănescu, directorul Clubului Sportiv Școlar (CSS), care a reușit să muncească începând cu jumătatea anului 2020  nu mai puțin de 17 ore pe zi.

Potrivit surselor deprahova.ro, întreagă situație bizară a început cu luna septembrie a anului 2019, atunci când Stănescu ocupa funcția de director al CSS,  avea contract de muncă încadrat la patru ore, în cadrul Clubului Sportiv Municipal Ploiești,  dar și un contract de activitate sportivă de cinci ore pe zi tot în cadrul CSM, în calitate de antrenor de handbal.

Ținând cont de faptul că este angajat cu normă întreagă în cadrul Clubului Sportiv Școlar, opt ore pe zi, un simplu calcul ne arată că Silviu Stănescu petrecea în câmpul muncii 17 ore. Lucru imposibil spunem noi.

Ba mai mult, potrivit acelorași surse, Stănescu ocupă și funcția de profesor la catedra de handbal în cadrul instituției pe care o conduce.

Drept urmare, nu avem cum să nu ne întrebăm dacă nu cumva, în situația lui Silviu Stătescu, vorbim despre conflict de interese sau doar de calcie, despre o persoană care dorește să ocupe cât mai multe funcții în cadrul instituțiilor cu profil sportiv din Ploiești. Totuși un lucru este cert: să lucrezi 17 ore pe zi este absolut imposibil.  

Vom solicita un punct de vedere atât din partea CSM Ploiești, cât și a CSS Ploiești.