Dragoș Machițescu, oficial membru în Consiliul Local Ploiești: Voi rămâne același Dragoș Machițescu, unul dintre cei care s-au luptat pentru a duce Petrolul acolo unde îi este locul

Dragoș Machițescu, oficial membru în Consiliul Local Ploiești: Voi rămâne același Dragoș Machițescu, unul dintre cei care s-au luptat pentru a duce Petrolul acolo unde îi este locul

Dragoș Machițescu, unul dintre cei mai înfocați suporteri ai Petrolului Ploiești, este oficial membru în Consiliul Local.  Acesta a depus jurământul pentru mandatul de conslier local, vineri, în cadrul ședinței extraordinare a legislativului ploieștean.

Alături de alți suporteri petroliști, Dragoș Machițescu a participat activ la proiectul reînființării Petrolului, după falimentul vechii societăți. Acum, înainte de a deveni conslier local, Machițescu și-a dat demisia din funcția de președinte al Uniunii Suporterilor Petroliști.

”Începând cu ziua de astăzi, 12.02.2021, domnul Dragoș Machițescu, se retrage din Uniunea Suporterilor Petroliști, dându-și demisia și din funcția de Președinte al USP. Acest lucru se întâmplă pentru că astăzi Dragoș va depune jurământul pentru funcția de Consilier Local la Primăria Municipiului Ploiești, dedicându-și eforturile în această nouă direcție. Ne bucurăm pentru colegul nostru și îi urăm mult succes în cariera politică. Suntem convinși că va rămâne cu sufletul alături de Petrolul.
Conform Statutului USP, până la noi alegeri, Vicepreședintele George Andone preia interimar toate prerogativele Președintelui”, se arată scris pe pagina de Facebook a USP.
 
Legat de acest subiect, Dragoș Machițescu a precizat că a demisionat din funcția de președinte al Uniunii Suporterilor Petroliști deoarece a considerat că așa e deontologic, în contextul în care a decis să opteze pentru o carieră politică.
 

”Am demisionat din funcția de președinte al Uniunii Suporterilor Petroliști, deoarece am considerat că așa e deontologic, în contextul în care am decis să optez pentru o carieră politică. Voi continua lupta pentru un viitor mai bun pentru Petrolul Ploiești, echipa mea de suflet, din postura de consilier local. Pe această cale țin să precizez că nu mă voi abate de la principiile mele atunci când vine vorba de clubul lângă care am crescut. Rămân același suporter înfocat și demn al Petrolului Ploiești.

De altfel, țin să îi asigur pe suporterii petroliști că voi face tot ce îmi stă în putință pentru ca echipa noastră să nu mai aibă de suferit. Știu că au existat diverse discuții în spațiul public, însă veți vedea că voi rămâne același Dragoș Machițescu, unul dintre cei care s-au luptat pentru a duce Petrolul acolo unde îi este locul. Am convigerea că de această dată vom reuși tot ce ne-am propus, deoarece știu că avem susținerea primarului Andrei Volosevici, care, la rândul lui își dorește un viitor mai bun pentru Petrolul Ploiești.

Totodată, vreau să punctez faptul că nu sunt  membru în Consiliul Local doar pentru Petrolul Ploiești. Am o datorie morală față de toți ploieștenii. Nu vreau să îi dezamăgesc, astfel că mă voi implica direct pentru a ajuta la dezvoltarea acestui oraș. Iubesc Ploieștiul așa cum de altfel toată echipa din care fac parte îl iubește. După cum vedeți am pornit pe drumul spre normalitate. Urmează drumul spre dezvoltare”, ne-a declarat consilierul local Dragoș Machițescu.