Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: Urgentați finalizarea lucrărilor pentru laboratorul de radioterapie de la Spitalul Municipal Ploiești!

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: Urgentați finalizarea lucrărilor pentru laboratorul de radioterapie de la Spitalul Municipal Ploiești!
Deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova și fostul șef al Consiliului Județean, a făcut un apel către Primăria Ploiești și către actuala conducere a
executivului prahovean să continue parteneriatul inițiat între cele două instituții și să aloce sumele necesare finalizării laboratorului de radioterapie din cadrul Spitalului Schuller.
 
 
”Urgentați finalizarea lucrărilor pentru laboratorul de radioterapie de la Spitalul Municipal Ploiești!
Spre binele pacienților oncologici prahoveni, am sperat că totul va merge șnur după începerea lucrărilor la primul laborator de radioterapie cu energii înalte din județul Prahova, în luna mai 2020.
Am crezut cu toată convingerea în acest proiect! Dovadă a fost parteneriatul semnat între Consiliul Județean Prahova și Primăria Ploiești și, ulterior, alocarea de fonduri pentru laboratorul salvator de vieți!
Înțeleg că fondurile prevăzute în acest an de la bugetul municipiului Ploiești sunt insuficiente pentru finalizarea acestui obiectiv.
Nu vă jucați cu viețile celor peste 8.000 de prahoveni bolnavi de cancer! Urgentați finalizarea lucrărilor pentru laboratorul de radioterapie al Spitalului Municipal Ploiești!
Orice întârziere înseamnă pacienți oncologici puși pe drumuri către București sau Brașov, pentru câteva zeci de minute de radioterapie! Și asta în plină pandemie!
Fac un apel către Primăria Ploiești și către actuala conducere a Consiliului Județean Prahova să continue parteneriatul inițiat între cele două instituții și să aloce sumele necesare finalizării acestui laborator care poate face diferența între viață și moarte!”, a scris Bogdan Toader, președintele PSD Prahova,  pe pagina personală de Facebook.