Bogdan Toader, președintele PSD Prahova și CJ Prahova: Investitorii și oamenii de bine din Prahova vor să contribuie la sprijinirea Spitalului Județean de Urgență Ploiești ! Au fost puse la dispoziția acestora conturile deschise în acest scop

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova și CJ Prahova: Investitorii și oamenii de bine din Prahova vor să contribuie la sprijinirea Spitalului Județean de Urgență Ploiești !  Au fost puse la dispoziția acestora conturile deschise în acest scop

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, de altfel și președintele PSD Prahova, a anunțat  miercuri, prin intermediul paginii personale de Faebook, faptul că au fost deschise mai multe conturi bancare în care prahovenii pot dona bani, astfel încât să contribuie pentru susținerea Spitalului Județean de Urgență Ploiești în achiziționarea materialelor necesare medicilor și pacienților.

”Mă bucur să văd că investitorii și oamenii de bine din Prahova vor să contribuie la sprijinirea Spitalului Județean de Urgență Ploiești!

În urma discuțiilor cu cetățenii care își doresc să se implice, să contribuie pentru susținerea Spitalului Județean de Urgență Ploiești în achiziționarea materialelor necesare medicilor și pacienților, vă informez că au fost puse la dispoziția acestora conturile deschise în acest scop.

Comunitatea prahoveană este puternică! Împreună vom trece cu bine peste această perioadă! Vă mulțumesc pentru solidaritate, pentru responsabilitate și pentru că aveți grijă de semenii noștri!

Sănătate multă, tuturor!”, a scris Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova pe pagina personală de Facebook.