Bogdan Toader, președinte PSD Prahova, despre viitorul societății SALROM Slănic

Bogdan Toader, președinte PSD Prahova, despre viitorul societății SALROM Slănic

Ministrul Economiei, Florin Spătaru, a făcut joi o vizită de lucru la Salina Slănic, cunoscută drept cea mai înaltă din România şi cea mai mare salină din Europa inclusă în circuitul turistic. Alături de acesta au fost prezenți și parlamentarii PSD prahoveni, Bogdan Toader, Rodica Paraschiv și Laura Moagher.

La finalul vizitei,  deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, a susținut că în cel mai scurt timp vor avea loc  schimbările mult-așteptate atât de salariați, de locuitorii orașului, cât și de turiștii care trec pragul Minei Unirea, zona turistică a obiectivului economic.

”Sucursala Slănic a SALROM, cel mai mare angajator al orașului Slănic, are nevoie de investiții majore în următorii ani, atât în zona extracției de sare, cât și în cea turistică.

Ieri, am fost alături de domnul ministru al Economiei, Florin Spataru, și de doamnele parlamentar Rodica Paraschiv  și Laura Fulgeanu-Moagher , dar și de directorul SALROM, Dan Dobrea, la Salina Slănic, într-o vizită extrem de importantă pentru viitorul acestei societăți. Ziua de ieri ne dorim să fie un punct de plecare către schimbările mult-așteptate atât de salariați, de locuitorii orașului, cât și de turiștii care trec pragul Minei Unirea, zona turistică a obiectivului economic.

Domnul ministru al Economiei a venit cu vești bune pentru Salina Slănic, printre care se află și redeschiderea cât mai curând posibil a liftului pentru transport turiști. Este o lucrare care depășește 10 milioane de euro, ce va fi realizată la standarde moderne și va fi inclusă în planul de investiții al SALROM.

Și în zona de extracție a sării sunt în plan investiții care să conducă la creșterea capacității de producție, prin achiziționarea unui utilaj performant, dar și de schimbare a sistemului de ambalare a sării în cutii sau pungi destinate consumului casnic, astfel încât sarea alimentară de Slănic să reintre în forță pe piață”, a susținut Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, pe pagina personală de Facebook.