AGA ADI Deșeuri Prahova a decis: Tariful pentru colectarea gunoiului menajer va fi majorat

AGA ADI Deșeuri Prahova a decis: Tariful pentru colectarea gunoiului menajer va fi majorat
Primăria Ploiești a emis un comunicat de presă în care anunță faptul că, în cadrul ședinței AGA  a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Parteneriatul pentru managementul deşeurilor –Prahova”, s-a luat decizia majorării tarifului  pentru contractul de delegare prin concesiune a gestiunii activităţii de colectare, transport şi transfer a deşeurilor municipale.
 
Totodată, în cadrul comunicatului se precizează faptul că primarul Andrei Volosevici s-a abţinut de la vot, în conformitate cu  împuternicirea primită din partea Consiliul Local al municipiului Ploiești.

 

Iată comunicatul de presă: 

 

Primarul  municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, a participat la şedinţa AGA pentru Asociaţii implicaţi în Contractul de delegare prin concesiune a Gestiunii Activităţii de Colectare, Transport şi Transfer a Deşeurilor Municipale, în zonele: 2 Boldeşti – Scăieni şi 6 – Valea Doftanei, nr. 1972/13023 din 13.09.2016, contract gestionat de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Parteneriatul pentru managementul deşeurilor –Prahova”.

Majoritatea celor prezenţi la şedinţa AGA a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară, prezidată de domnul Iulian Dumitrescu – Președintele Consiliului Județean Prahova, a votat pentru majorarea tarifului pentru contractul de delegare prin concesiune a gestiunii activităţii de colectare, transport şi transfer a deşeurilor municipale.

Primarul Andrei Volosevici s-a abţinut de la vot, în conformitate cu  împuternicirea primită din partea Consiliul Local al municipiului Ploiești, prin HCL 234/06.07.2021.