A fost prins tânărul care a folosit spray-ul lacrimogen într-un liceu din Prahova! Trei eleve au ajuns la Spital de Pediatrie din Ploieşti

A fost prins tânărul care a  folosit spray-ul lacrimogen într-un liceu din Prahova! Trei eleve au ajuns la Spital de Pediatrie din Ploieşti

O glumă proastă a trimis trei eleve de la Liceul  Tehnologic din Bălţeşti la spital. Un coleg a pulverizat spray lacrimogen în toaleta fetelor, iar acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma inhalării substanţei iritante.

Conform IJP Prahova, un elev în vârstă de 15 ani ar fi pulverizat cu spray lacrimogen in toaleta scolii. A fost nevoie de intervenţia ambulanţei pentru că trei adolescente se simţeau rău. De altfel, fetele, două în vârstă de 16 ani şi una de 17 ani, au fost transportate la Spitalul de Pediatrie Ploieşti pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii l-au identificat pe tânărul “agresor”, iar în continuare se fac verificari pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a petrecut evenimentul si luarea masurilor legale in consecinta. Adolescentul ar putea fi exmatriculat din şcoală, conducerea liceului anunţând că situaţia va fi analizată în consiliul profesoral.