Anunț Veolia Energie: Se întrerupe furnizarea energiei termice și a apei calde în cartierele Republicii și Andrei Mureșeanu

Veolia Energie Prahova anunță că, din motive tehnice, întreruperea furnizării energiei termice și a apei calde este programată în data de 15 februarie 2019, în vederea finalizării lucrărilor privind remedierea avariei survenite în data de 5 februarie 2019 pe circuitul primar de termoficare în perimetrul cartierelor Republicii și Andrei Mureșeanu.

Astfel, în cursul zilei de mâine, furnizarea cu apă caldă și încălzire va fi întreruptă în intervalul orar 08.00 – 18.00, pentru blocurile arondate punctelor termice 2,4,5,6,7,12 Republicii și 16 Malu Roșu în perimetrul străzilor: B-dul Republicii, Constantin Brezeanu, Aleea Cibinului, Andrei Mureșeanu, Intrarea Polux, Intrarea Castor, Sinaii, Zidari și Bănești.

Echipele Veolia Energie Prahova vor lucra în mod dedicat la desfășurarea acestor lucrări pentru minimizarea intervalului de întrerupere în furnizarea energiei termice și a apei calde. 

Pentru detalii legate de stadiul lucrărilor și alte informații, consumatorii pot contacta Centrul de Apel non–stop al Veolia Energie Prahova, la nr. 0 800 800 255 (gratuit, rețeaua Telekom) și 0244 408 888 (tarif normal, orice rețea de telefonie fixă sau mobilă).