Împreună pentru David!

Împreună pentru David!

Cazul lui David, băiatul de 14 ani electrocutat la finalul săptămânii trecute, când s-a urcat pe un vagon aflat pe liniile de cale ferată de la marginea Ploieștiului, i-a impresionat pe pompierii, jandarmii și polițiștii din Prahova. Aceștia se mobilizează pentru a-i veni în ajutor adolescentului internat în stare foarte gravă.

 

“La data de 9 iulie a.c., în jurul orei 21:00, ISU Prahova a fost sesizat prin serviciul 112 despre faptul că un tânăr în vârstă de 14 ani, din municipiul Ploiești s-ar fi electrocutat în apropierea unei căi ferate.

Din păcate, David este internat la Spitalul «Grigore Alexandrescu» din București, în stare foarte gravă și are nevoie urgentă de sânge.

Băiatul are o grupă de sânge mai rară: B3 RH negativ, dar, în baza unei cereri a medicului curant, se poate dona orice grupă și va primi ce are nevoie.

Este singura modalitate în care David poate să trăiască.

Activitatea de donare de sânge se va desfășura astăzi, 15 iulie a.c., începând cu ora 12.00.

Acțiunea se va desfășura în sistem integrat, împreună cu IPJ și IJJ Prahova”, a anunțat, vineri dimineață, ISU Prahova.

”Așa cum în misiunile lor jandarmii, polițiștii și pompierii prahoveni sunt pregătiți să facă față provocărilor de zi cu zi, așa au decis ca azi 15 iulie a.c., să-și facă serviciul împreună, pentru a da o șansă la viață lui David.

Povestea cred că o știm cu toții...în urma unui accident nefericit, acest copil de numai 14 ani din Ploiești, este în stare gravă la un spital din București și are nevoie urgentă de sânge.

Am ales să fim alături de el, într-un număr foarte mare și vom continua să mergem pe tot parcursul săptămânii viitoare!

Vă îndemnăm și pe voi să fiți solidari și generoși!”, au transmis cei de la IJJ Prahova și IPJ Prahova.

 

Oricine poate dona, menționând numele lui David Stocheciu și spitalul la care este internat.